In onze winkel in Capelle aan den IJssel kun je met pin of contant betalen. Ook is het mogelijk een financiering via Comfort Card aan te gaan.
Er word je altijd om een aanbetaling gevraagd. Het restant kun je voor levering aan ons overmaken, voldoen in de winkel of bij aflevering aan de chauffeur (uitsluitend contant). Maak je het geld per bank aan ons over of kom je in de winkel het restant betalen, houdt er dan rekening mee dat dit minimaal 48 uur voor levering dient te gebeuren.

In onze webwinkel kun je met iDeal betalen. Bestellingen tot € 500,- dienen altijd direct middels iDeal voldaan te worden. Bij bestellingen boven de € 500,- geldt een verplichte aanbetaling van tenminste 15% van het orderbedrag. Het restant kun je voor levering aan ons overmaken, voldoen in de winkel of bij aflevering aan de chauffeur (uitsluitend contant). Maak je het geld per bank aan ons over of komt je in de winkel het restant betalen, houdt er dan rekening mee dat dit minimaal 48 uur voor levering dient te gebeuren.