Banner Keuken  

Aanbiedingen        Inmeten & Monteren        Onderhoud & bediening        Veelgestelde vragen


Ontwerp je nieuwe keuken in 8 stappen via onze planner en bestel direct bij de fabriek

Online een keuken kopen? Jazeker, dat kan! Natuurlijk kun je in onze sfeervolle showrooms in Capelle aan den IJssel en Barendrecht kennismaken met keukens in alle stijlen en prijsklassen. De ZuiderSter heeft een ruime keus aan diverse merken topapparatuur zoals Whirlpool, Bauknecht, Siemens, Baumatic en AEG, die we aanbieden voor een zeer lage prijs. Met gevoel voor stijl en oog voor detail ontwerpen we samen met jou je droomkeuken.

De ZuiderSter werkt samen met Keuken-site.nl. Bij Keuken-site.nl ontwerp je je eigen keuken en doe je je bestelling rechtstreeks bij de fabriek. De keukens worden gefabriceerd door de firma Nolte Keukens en Nobilia, twee van de grootste keukenproducenten in Duitsland. Hier word je keuken precies volgens jouw specificaties geproduceerd, compleet gemonteerd en samengesteld. Het machinepark van beide fabrikanten is zeer modern en gotendeels geautomatiseerd. Dat maakt de productie niet alleen efficiënt, maar ook voordelig. Vanwege het geautomatiseerde productieschema kunnen we de aflevering van jouw keuken op de dag van uw keuze 100% garanderen. Zonder verrassingen, zoals ontbrekende of beschadigde onderdelen.

Je zult zien dat je bij ons voor een kwaliteitskeuken al snel zo’n 40% voordeliger uit bent dan bij de ‘gewone’ keukenwinkel. Doordat zowel bij het ontwerp van je keuken als bij de keuken productie zo weinig mogelijk mensen betrokken zijn, blijven de kosten laag. Maak gerust een prijsvergelijking!

Het ontwerpen van je keuken doe je in 8 eenvoudige stappen.

STAP 1: Kies de stijl die bij je past: modern, klassiek, greeploos of tijdloos.
STAP 2: Selecteer je favoriete model .
STAP 3: Kies de kleur van het front en de kasten.
STAP 4: Selecteer één van de vele verschillende handgrepen.
STAP 5: Kies een bijpassend werkblad in kunststof,  graniet of composiet.
STAP 6: Bepaal welke apparaten je in je nieuwe keuken wilt hebben.
STAP 7: Ontwerp je keuken in de 3D ontwerptool.
STAP 8: Voeg eventuele accessoires toe zoals kranen en verlichting.

Direct starten 


Geheel vrijblijvend, direct je offerte!

Na het online samenstellen van je keuken krijg je direct per e-mail een gespecificeerde offerte met tekeningen en scherpe netto prijzen.
Als je tevreden bent over je keukenontwerp en prijs, bestel dan jouw keuken direct bij de fabriek!

Wil je liever persoonlijk geholpen worden? Kom langs in onze winkel in Capelle aan den IJssel of in Barendrecht of bel of mail keukens@zuiderster.nl om een afspraak te maken. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar!

Bezoek voor meer informatie de veelgestelde vragen of bekijk onderstaande video over het montageproces.