Betaalmogelijkheden - ZuiderSter.nl

Betaalmogelijkheden

Hoe kan ik via de webshop van de ZuiderSter betalen?

Op de webshop van de ZuiderSter kan je op 7 verschillende manieren betalen. De verschillende mogelijkheden zijn:

iDEAL
Via de ZuiderSter kan je veilig en eenvoudig online betalen via iDEAL. iDEAL is de meeste gebruikte betalingsmethode in Nederland. iDEAL betalingen worden werkt doormiddel van internetbankieren van je eigen bank. De betaalgegevens zijn vooraf ingevuld en hoeven alleen gecontroleerd en geautoriseerd worden.

PayPal
Met PayPal kan je veilig en snel online betalen. Betalen kan zowel met of zonder een PayPal-rekening.

Creditkaart
Op de webshop van de ZuiderSter kan je betalen via Creditkaart. De creditkaarten die geaccepteerd worden zijn VISA en MASTERCARD.

Bancontact
Via de ZuiderSter kan je veilig en eenvoudig online betalen via Bancontact. Bancontact is de meeste gebruikte betalingsmethode in België. Bancontact betalingen worden werkt doormiddel van internetbankieren van je eigen bank. De betaalgegevens zijn vooraf ingevuld en hoeven alleen gecontroleerd en geautoriseerd worden.

Bij bezorging
De ZuiderSter biedt de mogelijkheid om bij bezorging te betalen. Uitgesloten zijn de bestellingen die bezorgd worden per post.

Afrekenen op het ophaalpunt
Wanneer je ervoor wilt kiezen om jouw bestelling op te halen bij ons magazijn, bieden wij de mogelijkheid om via de pin of contant te betalen. 

Moet ik mijn bestelling aanbetalen?

Wanneer je bestelde artikel niet op voorraad is vragen wij om een aanbetaling, omdat wij het artikel voor je gaan bestellen. Dit doe je via een iDEAL-betaling. De aanbetaling is maximaal 15% tot 25% van je totale bestelling.

Ik heb een kortingscode, hoe kan ik die gebruiken?

Je kunt deze invoeren tijdens het afronden van je bestelling. Je vindt hiervoor een speciaal veld op het bestelformulier. Als je een geldige code hebt, wordt de korting automatisch verwerkt. Let er wel op, dat kortingscodes altijd een beperkte periode geldig zijn!

Heb je een geldige kortingscode, maar werkt deze niet? Neem dan contact op met de klantenservice. We helpen je dan graag verder.