Bezorgen en monteren - ZuiderSter.nl

24/7 online winkelen | 06 16 44 56 45 | woon-webshop vol met inspiratie

Korting op banken, stoelen, fauteuils en tafels. Bekijk alle acties!

Korting op banken, stoelen, fauteuils en tafels.
Bekijk alle acties!

Bezorgen en monteren

Bezorgen

De ZuiderSter bezorgt artikelen die via de webshop zijn gekocht in heel Nederland en België. Tijdens het bestelproces worden de kosten voor bezorging op een door jou gekozen adres berekend. Ook kun je altijd kiezen om de bestelling zelf af te halen in Capelle aan den IJssel, hiermee bespaar je op de bezorgkosten. Vanaf een minimum orderwaarde vervallen de bezorgkosten.

Nederland
Afhalen in Capelle aan den Ijssel | Gratis
Bezorging in Nederland | € 65,-, gratis bij bestellingen boven de € 1.000,- (Tenzij anders aangegeven. Dit wordt nadrukkelijk in het artikel aangegeven)
Bezorging middels PostNL | € 7,95 (*) (Tenzij anders aangegeven. Dit wordt nadrukkelijk in het artikel aangegeven)

België
Bezorging in België | € 75,-, gratis bij bestellingen boven de € 1.000,- (Tenzij anders aangegeven. Dit wordt nadrukkelijk in het artikel aangegeven)
Bezorging middels PostNL | € 7,95 (*) (Tenzij anders aangegeven. Dit wordt nadrukkelijk in het artikel aangegeven)

(*) Uitsluitend mogelijk voor artikelen die gezien hun gewicht, volume en kwetsbaarheid geschikt zijn voor verzending via pakketpost, dit ter beoordeling aan de ZuiderSter.

Er bestaat bij verzending middels PostNL of Bpost geen mogelijkheid om onder rembours te betalen.

De kosten van bezorging zijn gebaseerd op levering op het adres met maximaal 2 man en in de kamer waarin je het geplaatst wilt hebben. Mocht voor het bezorgen van de goederen op het adres een verhuislift noodzakelijk blijken te te zijn, ofwel lukt het bezorgen niet met 2 man, dan worden additionele kosten volgens onderstaande tabel in rekening gebracht en na akkoord in gang gezet.

Bezorging over de trap door 4 man (tot 4e etage) | € 65,-
Huur verhuislift | circa € 75,- per uur, minimumafname 2 uur
Demontage/montage ramen, deuren, etc. | Kosten voor eigen rekening

NB! Voor etage (flat) woningen wordt geen toeslag in rekening gebracht, mits de lift en/of het trappenhuis zich qua afmetingen leent om de goederen naar boven te brengen. Boven de 4 etages dient er altijd gebruik te kunnen worden gemaakt van een lift, anders zal een verhuislift gehuurd moeten worden, de additionele kosten hiervan komen voor jouw rekening. Vanaf de 8e etage dient er altijd een lift aanwezig te zijn waar de goederen in passen, dan wel dien je zelf voorzieningen te treffen om de goederen naar boven te krijgen.

Toeslag opslagkosten

Wanneer je bij de ZuiderSter iets bestelt, spreken we een afleverdag of leverweek af. Het kan gebeuren dat je nog even geen tijd of plek hebt om de bestelde artikelen meteen bij de ZuiderSter op te halen of thuis te laten bezorgen. Je kunt de ZuiderSter dan vragen om de goederen tijdelijk voor je vast te houden. Wanneer de afgesproken leverweek passeert en je de bestelde artikelen niet tijdig komt ophalen of ons vraagt deze langer vast te houden, brengen wij opslagkosten in rekening.

Opslagkosten gaan in 6 weken na de overeengekomen leverweek of 6 weken na ontvangst van de goederen door de ZuiderSter mits deze na de overeengekomen leverweek ligt. De kosten bedragen 75,- euro per 4 weken. Onze klantenservice informeert je graag nader.

Afvoeren verpakkingsmateriaal

Gedurende de wettelijke zichttermijn dient je het verpakkingsmateriaal te bewaren aangezien dit materiaal nodig kan zijn in geval van retour.

Op nadrukkelijk verzoek voeren wij direct bij levering het verpakkingsmateriaal af, hiermee vervalt echter het retourrecht. Hier moet dan wel op de afleverbon voor worden getekend.

Afvoeren oude goederen

Het is onze bezorgers niet toegestaan om oude goederen mee retour te nemen.

Monteren

Wil je dat monteurs van de ZuiderSter je meubelen op locatie voor je in elkaar zetten? Dat kan! Deze service is binnen heel Nederland en België mogelijk, echter uitsluitend in combinatie met onze bezorgservice. Montage is uiteraard niet verplicht, je kunt er ook voor kiezen je meubelen zelf te monteren. Montage vindt in principe één dag na aflevering plaats.

De kosten van montage zijn sterk afhankelijk van het type product dat wordt aangeschaft. Neem voor een prijsopgaaf contact op met onze klantenservice. Montagekosten worden altijd in rekening gebracht indien montage gewenst is.