Disclaimer - ZuiderSter.nl

24/7 online winkelen | 06 16 44 56 45 | woon-webshop vol met inspiratie

Korting op banken, stoelen, fauteuils en tafels. Bekijk alle acties!

Korting op banken, stoelen, fauteuils en tafels.
Bekijk alle acties!

Disclaimer

Welkom op de website van de Zuiderster. Deze website is beschikbaar op de domeinnaam www.zuiderster.nl en wordt in eigen beheer onderhouden.

Aansprakelijkheid

Wij hebben onze website met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Desondanks is het helaas niet uit te sluiten dat de hier aangeboden informatie onjuist, onvolledig of niet (meer) actueel is. Aan de inhoud van onze website kunnen daarom geen rechten worden ontleend.

Vind je informatie die niet juist, onvolledig of niet (meer) actueel is? Dan verzoeken we je contact op te nemen met onze klantenservice. We zullen er dan alles aan doen om de gevonden fout of afwijking zo snel mogelijk te herstellen of aan te vullen.

Intellectueel eigendomsrecht

Alle rechten, waaronder begrepen, maar niet beperkt tot de auteurs- en databankrechten, zijn voorbehouden aan B.V. Houdstermaatschappij de ZuiderSter en/of haar partners. Het is niet toegestaan om teksten, foto’s of andere informatie van deze website te verveelvoudigen en/of openbaar te maken zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming.

Op het ZuiderSter-logo rust auteursrecht, dat eigendom is van .V. Houdstermaatschappij de Zuider Ster Hergebruik van (gedeelten van) het logo voor commerciële doeleinden is zonder onze uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming niet toegestaan.

Toepasselijkheid

Deze disclaimer is van toepassing op alle bezoeken die je aan onze website brengt. Door onze website te blijven bezoeken, stem je hier uitdrukkelijk mee in.

Op alle bezoeken aan en verkopen via onze website, alsmede op verkopen via de webshops van onze partners, zijn onze algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van toepassing. Bij sommige acties en producten kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Wanneer deze disclaimer tegenstrijdig is met andere voorwaarden, dan prevaleren de andere voorwaarden.

Capelle aan den IJssel, 20-06-2024