Kom werken bij ZuiderSter.nl

Werken bij de ZuiderSter

De ZuiderSter richt zich als online woonwarenhuis op meubels voor in huis. Je vindt bij ons een ruim assortiment op het gebied van wonen en slapen, van verlichting tot vloeren en van accessoires tot raamdecoraties.

Als echt familiebedrijf met een rijke historie zijn we begonnen met fysieke winkels. Inmiddels richten we ons volledig op online winkelen. Via onze eigen webshop en via partners als Bol.com.

Als je bij ons komt werken, dan kom je terecht in een professioneel, hecht team. Je leert je collega’s hierdoor snel en goed kennen. Daarbij vinden we het belangrijk om iedere dag opnieuw een fijne sfeer te creëren.

Zie jij zo’n “niet-zomaar-een-baan” bij de ZuiderSter ook wel zitten? Kijk dan snel of we een vacature hebben die bij je past.

Vacatures

Helaas hebben wij op dit moment geen vacatures. Maar houd deze pagina goed in de gaten, want we zoeken regelmatig nieuwe collega’s.

Open sollicitatie

Staat jouw droombaan niet tussen de vacatures, maar ben je toch van mening dat je perfect bij ons team past? Dan zien we je open sollicitatie graag tegemoet. Stuur je cv met motivatiebrief per e-mail naar pz@zuiderster.nl.

Meer weten?

Wil je nog iets vragen voor je solliciteert? Schroom niet en neem contact met ons op. Je kunt de afdeling Personeel & Organisatie bereiken via telefoonnummer 06 – 16 445645 en via e-mailadres pz@zuiderster.nl.