Over ons - ZuiderSter.nl

Over de ZuiderSter

Nieuwe meubels kopen is best spannend. Je koopt immers niet iedere week een nieuw interieur. En wat is er prettiger, dan de nieuwe inrichting voor je woonkamer gewoon vanuit je woonkamer te bestellen? Niets toch? Maar je wilt zo’n aankoop wel bij een betrouwbare partij doen. En dan ben je bij de ZuiderSter aan het juiste adres.

Een online totaalbeleving: ons verhaal

De ZuiderSter is hét complete woonwarenhuis op internet. Je vindt er alles voor wonen, studeren, werken en slapen. En 70% van ons assortiment is direct uit voorraad leverbaar. Zo hoef je nooit onnodig lang te wachten op je nieuwe meubelen en accessoires.

Wat de ZuiderSter van andere woonwarenhuizen onderscheidt, zijn twee dingen: de prijs/kwaliteitverhouding en onze service. Dat zegt iedereen, maar wij kunnen het ook echt waarmaken. De ZuiderSter draait al wat jaren mee. We hebben dus heel wat meubelen gezien, beoordeeld en verkocht. Daardoor kunnen we de kwaliteit van ons aanbod uitstekend inschatten. Diezelfde ervaring maakt het mogelijk om de prijzen zeer scherp te houden. We weten waar we het beste kunnen inkopen. En we hebben bepaald hoe we zo efficiënt mogelijk kunnen werken. Daardoor maken we geen onnodige kosten, en dat merk jij in de prijs.

Door goed naar onze klanten te luisteren, weten we ook als geen ander wat jij van ons verwacht. Kennis waar onze medewerkers nog dagelijks gebruik van maken om jou optimaal van dienst te zijn. En als je zo naar onze reviews kijkt, dan doen we dat best succesvol.

Over Ons

Altijd open, dagelijks bereikbaar

Je bent 24/7 welkom in onze online winkel. En daar kun je zo lang doorbrengen als je wilt. Je kunt dus op je gemak je nieuwe interieur samenstellen. Precies wanneer het jou uitkomt.

Heb je tijdens het winkelen nog vragen? Of wil je weten wat de status van je bestelling is? Wij staan iedere dag klaar om je verder te helpen. Stel je vraag per telefoon, e-mail of een van onze sociale mediakanalen, en je krijgt van ons altijd binnen 24 uur een deskundig antwoord.

Over Ons

Al meer dan tachtig jaar: onze historie

De ZuiderSter is sinds jaar en dag een begrip in de regio Rotterdam. Dat is ook niet zo vreemd, want het bedrijf bestaat al meer dan tachtig jaar!

De ZuiderSter werd in 1936 opgericht. Destijds was het een kleine showroom aan de Maasboulevard in Rotterdam Zuid. In die tijd verkochten we vooral woningtextiel. En ook toen al voerde een goede prijs/kwaliteitverhouding en een minstens zo goede service de boventoon in onze bedrijfsvoering. Vanaf 1974 breidde ons assortiment fors uit. We groeide door tot de complete meubelwinkel die we vandaag de dag nog zijn. En onze showroom verhuisde naar de Rijnhaven. In 1981 verhuisden we naar Capelle aan den IJssel, waar we uiteindelijk een totaalbeleving aan konden bieden. Op 30.000 vierkante meter maakte we van een dagje woonwinkelen een dagje uit. Naast een uitgebreid assortiment vond je er ook een restaurant, zodat je je bezoek niet hoefde te onderbreken om te eten. Vanaf 2004 kon je voor dezelfde totaalbeleving terecht in Barendrecht, waar we een tweede vestiging opende. Ten slotte opende we onze online winkel in 2013.

Helaas volgde in 2017 een periode van zwaar weer. We sloten de vestiging in Barendrecht. In Capelle aan den IJssel moest de winkel helaas worden ontruimd na een juridische procedure. Op dit moment lopen er nog juridische procedures.

Over Ons

Van fysiek naar online winkel

Na deze zware periode, besloot directeur René de Blok om het roer om te gooien. De ZuiderSter gaat met ingang van mei 2019 volledig online verder.

Dit lijkt misschien stukken onpersoonlijker. Je kunt er immers niet even binnen stappen en naar een medewerker toe lopen. Je zult merken dat dit echter niet het geval is. We blijven persoonlijk betrokken bij onze verkopen. Onze klantenservice speelt daarin een belangrijke rol. Je kunt onze servicemedewerkers dagelijks op verschillende manieren bereiken. Je kunt dus zelf een manier kiezen die jij prettig vindt. Zo zijn we dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 15:30 En als je belt, krijg je altijd een medewerker aan de lijn. Bij ons hoef je dus niet bang te zijn voor lange keuzemenu’s en doodlopende opties. Daarnaast kun je ons 24/7 benaderen via e-mail, Facebook en Instagram. Je ontvangt dan binnen 24 uur een deskundig antwoord.

Over Ons

Continu ontwikkelen

We vinden het belangrijk dat je ieder bezoek opnieuw tevreden onze website verlaat. Daarom zijn we continu bezig om de online winkel te ontwikkelen. Je zult hierdoor merken dat ons assortiment steeds een stukje groter wordt. Hierdoor wordt de kans steeds groter dat je precies dat meubel vindt dat je zoekt. En een bijkomend voordeel: er valt ieder bezoek weer iets nieuws te ontdekken. Dat maakt winkelen bij de ZuiderSter iedere keer weer leuk!

Daarnaast blijven we onze service continu verder verbeteren. Dat doen we op basis van jouw feedback. Laat daarom vooral weten hoe je je bezoek en bestelling hebt ervaren. Je kunt hiervoor contact opnemen met de klantenservice. Daarnaast kun je anderen vertellen hoe je ons hebt ervaren, door een review op Trustpilot te plaatsen.