Partners

Nummer één word je niet alleen. Wij werken daarvoor samen met de volgende partners.

Bol.com

Bol.com is een begrip in de onlinewinkelwereld. Met meer dan 17 miljoen artikelen in het assortiment en ruim 9 miljoen actieve klanten is het de grootste webwinkel van Nederland en België.De ZuiderSter is een officiële verkooppartner van Bol.com. Dit betekent dat je een groot deel van onze collectie ook daar kunt vinden. Een completere winkelervaring is bijna niet mogelijk. Klik hier voor de gehele collectie van de ZuiderSter op Bol.com.

fonQ

fonQ is een webwinkel die gespecialiseerd is in wonen. Je vindt er een ruim assortiment, inspiratie en hulp bij het kiezen. En daar zijn ze zo goed in, dat ze tijdens de ABN AMRO Webshop Awards 2018-2019 voor het derde jaar op rij de prijs voor “beste webshop in wonen” in de wacht sleepte. Wist je trouwens dat fonQ staat voor FonQelen, wat helder betekent? De ZuiderSter is ook een officiële verkooppartner van fonQ. Ook hier kun je dus een groot deel van ons assortiment vinden. Klik hier voor de gehele collectie van de ZuiderSter op fonQ.

PostNL

Heb je iets besteld op onze webshop, op Bol.com of bij fonQ? Dan verzenden we je bestelling met PostNL. Zij hebben al 220 jaar ervaring in het bezorgen van allerhande producten. Daarnaast beschikt PostNL over het grootste en meest moderne post- en pakkettennetwerk van de Benelux. Hoe groot je bestelling dus ook is, PostNL zorgt ervoor dat het snel en netjes bij jou thuisbezorgd wordt. Klik hier voor meer informatie over PostNL en haar bezorgmethode.