Verwarring over Hoofdweg 18? - de ZuiderSter - ZuiderSter.nl

24/7 online winkelen | 06 16 44 56 45 | woon-webshop vol met inspiratie

Korting op banken, stoelen, fauteuils en tafels. Bekijk alle acties!

Korting op banken, stoelen, fauteuils en tafels.
Bekijk alle acties!

Verwarring over Hoofdweg 18? – de ZuiderSter

Verwarring over Hoofdweg 18? – de ZuiderSter

Je kent het vast nog wel, het bekende pand langs de Hoofdweg 18 in Capelle a/d IJssel van het al meer dan 85-jaar oude familiebedrijf de ZuiderSter. Daar hebben we jarenlang de mooiste meubelen verkocht. Helaas zijn we daar inmiddels al een tijdje weg. Toch lijkt het of we daar nog zitten. Het ZuiderSter-logo hangt immers nog op de gevel. Hoe zit dat precies?

Tienduizenden klanten hebben we door de jaren heen aan de Hoofdweg mogen ontvangen. Daar is helaas een einde aan gekomen, sinds we juni 2018 in een juridisch conflict terecht zijn gekomen. De bedrijfspanden van de ZuiderSter zijn in oktober 2017 in andere handen gekomen. Met de koper zijn destijds afspraken gemaakt over het gebruik van het pand in Capelle aan den IJssel en over de optie om de panden in Capelle aan den IJssel en Barendrecht terug te kopen. Helaas houdt de koper zich niet aan de gemaakte afspraken. Vanaf 1 juni 2019 verkopen wij alleen nog maar via onze webshop.

Aan de andere kant merk ik, dat het tot verwarring leidt. De nieuwe huurder aan de Hoofdweg doet het laten lijken met "faillissementswinkel" dat de ZuiderSter failliet is.