0 artikelen
€ 0,00
» Afrekenen


De ZuiderSter is een begrip in Rotterdam en omstreken. Ons grote woonwarenhuis in Capelle aan den IJssel trekt jaarlijks duizenden bezoekers die op zoek zijn naar nieuwe meubels, vloeren, gordijnen en woonaccessoires voor hun woning.

Sinds de oprichting in 1936 staat de ZuiderSter bekend als een organisatie die zich onderscheidt door een goede prijs- kwaliteitverhouding. In de beginjaren, in onze kleine showroom aan de Maasboulevard in Rotterdam-Zuid, bestond het assortiment voornamelijk uit woningtextiel. Vanaf 1974 werd de ZuiderSter een meubelzaak en in de jaren die volgden openden we een vestiging aan de Rijnhaven en is het assortiment verder uitgebreid tot de ZuiderSter die wij nu zijn: een totaalleverancier op het gebied van woninginrichting.

Om de enorme groei van klanten die wij eind jaren zeventig doormaakten goed te kunnen bedienen, werd in 1981 de nieuwe hoofdvestiging in Capelle aan den IJssel geopend. Later, in 1988, is deze locatie verder uitgebreid tot een winkel met een totale oppervlakte van 30.000 m2. Medio 2009 is er ook een sfeervol restaurant in de winkel geopend, zodat bezoekers hun dagje woonwinkelen niet hoeven te onderbreken om elders een hapje te gaan eten. Dat is wat wij verstaan onder totaal-wonen!

Onze keuze om als totaalleverancier verder te gaan met een breed assortiment op het gebied van wonen had vanaf de start veel succes. Om ruimte te bieden aan de ingezette groei openden wij medio 2004 een vestiging met 10.000 m2 showroom langs de A29 in Barendrecht. Deze winkel verving de vestiging aan de Rijnhaven in Rotterdam. Ook in Barendrecht kunnen onze klanten in het restaurant genieten van een consumptie of een lekkere maaltijd. Net als in Capelle aan den IJssel vind je in Barendrecht honderden, steeds wisselende woonopstellingen en assisteren onze adviseurs je graag bij het maken van jouw keuze. Begin december 2016 hebben we afscheid genomen van ons filiaal in Barendrecht en zijn we verhuisd naar Capelle aan den IJssel, alles onder 1 dak.

Medio 2013 is de ZuiderSter uitgebreid met een webshop. Deze online woonwinkel biedt onze trouwe klanten gemak en overzicht, zodat zij ook thuis kunnen woonwinkelen. Een groot gedeelte van ons assortiment is inmiddels te bestellen via onze webshop. Uiteraard met dezelfde goede prijs-kwaliteitverhouding en de vertrouwde service waar de ZuiderSter bekend om staat.