De ZuiderSter is de grootste regionale woninginrichter van Rotterdam met een showroom en magazijn van 30.000 m2. We hebben een ruime collectie artikelen op het gebied van wonen, slapen, woningtextiel, accessoires en verlichting. In 2017 richten wij ons op een nieuwe start met een compleet vernieuwde showroom in Capelle a/d IJssel en webshop. Met bijna 25 collega’s werken wij aan de volgende stap vooruit.

Om deze nieuwe start te realiseren zijn we op zoek naar collega's die houden van aanpakken en mee willen werken aan de nieuwe fase van de ZuiderSter.

Klik op de link voor meer informatie over de betreffende vacature.

Filiaalmanager
Allround Verko(o)p(st)er
Medewerk(st)er Verkoop Slapen
Medewerk(st)er Horeca 
Medewerk(st)er Verkoop Woningtextiel
Keukenverko(o)p(st)er
Medewerk(st)er Verkoop Receptie
Gastvrouw Verkoop
Styliste
Interieurverzorg(st)er

Chauffeur (rijbewijs C)
Magazijnmedewerker

Hulpkracht Magazijn
Medewerk(st)er Inkoop
Medewerk(st)er Aftersales 
Medewerk(st)er Social Media 
Manager Financiële Administratie
Medewerk(st)er Financiële AdministratieBen jij de man of vrouw die wij zoeken en heb je interesse in ‘niet-zomaar-een-baan’ bij de ZuiderSter? Stuur dan jouw sollicitatiebrief met CV naar: 

D.Z.S. B.V. h.o.d.n. "de ZuiderSter"
T.a.v. de afdeling Personeel & Organisatie
Hoofdweg 18
2908 LC Capelle a/d IJssel

Wil je meer informatie over één van bovenstaande functies en functie eisen, bel dan naar telefoonnummer 010 - 451 88 44 en vraag naar mevrouw M. Klein Nagelvoort. Wil je direct solliciteren? Klik dan hier om het online sollicitatie formulier in te vullen of hier om het formulier te downloaden en zelf per e-mail of met de post op te sturen.


 

Filiaalmanager

Ter uitbreiding van ons verkoopteam zijn wij op zoek naar een enthousiaste filiaalmanager (meewerkend verkoopleider). Je bent verantwoordelijk voor een adequate kwantitatieve en kwalitatieve bezetting van de afdeling en je realiseert met deze collega’s de operationele, beleidsmatige en commerciële doelstellingen van het filiaal. Daarnaast zorg je tezamen met je team voor een verzorgde presentatie van de showroom.

Jouw profiel:
Je beschikt over een afgeronde MBO-opleiding bij voorkeur in een commerciële richting en je denkt op HBO-niveau. Het is voor jou een uitdaging om een succesvol verkoopteam verder te helpen versterken en je hebt ervaring met leidinggeven. Je hebt affiniteit met automatisering en je beschikt over een gedegen productkennis en brede ervaringskennis. Nieuwe marktontwikkelingen kun je vertalen naar onze organisatie.

De werktijden:
Een uitdagende fulltime functie via een wisselend rooster. Beschikbaarheid tijdens zondagen en avonden is van belang.  

Locatie:
Capelle aan den IJssel

Wat bieden wij jou:
Goede arbeidsvoorwaarden en een collegiale werkomgeving binnen een no nonsense cultuur.Allround Verko(o)p(st)er

Ter uitbreiding van ons verkoopteam zijn wij op zoek naar enthousiaste allround verkopers. Voor jou als verkoper staat de klant altijd centraal en is je gehele werkwijze hierop afgestemd. Je benadert de klanten actief, informeert en adviseert de klant met zakelijke argumenten, signaleert wensen van klanten en rapporteert deze signalen aan de filiaalmanager. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor een verzorgde presentatie van de showroom en verricht je administratieve handelingen met betrekking tot de verkoop.

Jouw profiel:
Je beschikt over commerciële ervaring op MBO-niveau, hebt affiniteit met computers en beschikt over ruime ervaring in het verkopen van het assortiment op het gebied van wonen, slapen en keukens. Verder heb je het doorzettingsvermogen om op korte termijn kennis van ons assortiment te verkrijgen en ben je in staat om te schakelen in de te verrichten en af te stemmen werkzaamheden. Je bent klantvriendelijk, enthousiast, collegiaal, resultaatgericht en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

De werktijden:
Het gaat om een functie die zowel fulltime als parttime ingevuld kan worden via een wisselend rooster. Beschikbaarheid tijdens koopzondagen en avonden is van belang.

Locatie:
Capelle aan den IJssel

Wat bieden wij:
Goede arbeidsvoorwaarden en een collegiale werkomgeving binnen een enthousiast team.Medewerk(st)er Verkoop Slapen

Ter versterking van ons verkoopteam zijn wij op zoek naar een enthousiaste verkoper met als specialisatie alles op het gebied van slapen. Voor jou als verkoper staat de klant altijd centraal en is je gehele werkwijze hierop afgestemd. Je benadert de klanten actief, informeert en adviseert de klant met zakelijke argumenten. Je signaleert wensen van klanten en rapporteert deze signalen aan de filiaalmanager. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor een verzorgde presentatie van de showroom en verricht je administratieve handelingen met betrekking tot de verkoop.

Jouw profiel:
Je werk- en denkniveau ligt op MBO-niveau. Je beschikt over gedegen productkennis op het gebied van slapen, hebt het doorzettingsvermogen om op korte termijn kennis van ons assortiment te verkrijgen en bent in staat om te schakelen in de te verrichten en af te stemmen werkzaamheden. Je bent klantvriendelijk, enthousiast, collegiaal, resultaatgericht en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

De werktijden:
Het gaat om een functie die zowel fulltime als parttime ingevuld kan worden via een wisselend rooster. Beschikbaarheid tijdens koopzondagen en avonden is van belang. 

Locatie:
Capelle aan den IJssel

Wat bieden wij jou:
Goede arbeidsvoorwaarden en een collegiale werkomgeving binnen een no nonsense cultuur. Medewerk(st)er Horeca

Ter ondersteuning van onze verkoopafdelingen hebben wij in onze vestiging Capelle een restaurant waar onze klanten onder het genot van een kopje koffie of een lekkere maaltijd hun indrukken kunnen bespreken. Voor u als medewerker(st)er Horeca is het van belang dat de klanten gastvrij worden ontvangen in een schoon en opgeruimd restaurant, u wensen signaleert van klanten en die commniceert aan de filiaalmanager. Daarnaast bent u mede verantwoordelijk voor de bereiding van de gerechten, de kassaprocedures en het op een juiste wijze opvolgen van de hygiëne regels die voor een restaurant gelden.  

Jouw profiel:
Je werk- en denkniveau ligt op MBO-niveau. Ervaring binnen de horeca en kennis van HACCP-regels is een pre. Je bent in staat om te schakelen in de te verrichten en af te stemmen werkzaamheden. Je bent klantvriendelijk, enthousiast, collegiaal, resultaatgericht en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

De werktijden:
Het gaat om een functie die zowel fulltime als parttime ingevuld kan worden via een wisselend rooster. Beschikbaarheid tijdens koopzondagen en avonden is van belang. 

Locatie:
Capelle aan den IJssel

Wat bieden wij jou:
Goede arbeidsvoorwaarden en een collegiale werkomgeving binnen een no nonsense cultuur.Medewerk(st)er Verkoop Woningtextiel


Ter versterking van ons verkoopteam zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker verkoop met als specialisatie vloeren en gordijnen. Voor jou als verkoper staat de klant altijd centraal en is je gehele werkwijze hierop afgestemd. Je benadert de klanten actief, informeert en adviseert de klant met zakelijke argumenten, signaleert wensen van klanten en rapporteert deze signalen aan de filiaalmanager. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor een verzorgde presentatie van de showroom en verricht je administratieve handelingen met betrekking tot de verkoop.

Jouw profiel:
Je werk- en denkniveau ligt op MBO-niveau. Je beschikt over gedegen productkennis op het gebied van vloeren en gordijnen, hebt het doorzettingsvermogen om op korte termijn kennis van ons assortiment te verkrijgen en bent in staat om te schakelen in de te verrichten en af te stemmen werkzaamheden. Je bent klantvriendelijk, enthousiast, collegiaal, resultaatgericht en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. 

De werktijden:
Het gaat om een functie die zowel fulltime als parttime ingevuld kan worden via een wisselind rooster. Beschikbaarheid tijdens koopzondagen en avonden is van belang. 

Locatie:
Capelle aan den IJssel

Wat bieden wij jou:
Goede arbeidsvoorwaarden en een collegiale werkomgeving binnen een no nonsense cultuur.Keuken Verko(o)p(st)er

Wij zoeken een keukenverkoper die het een uitdaging vindt om ons mee te helpen met het uitbreiden van het keukenconcept. Voor jou als verkoper staat de klant altijd centraal en is je gehele werkwijze hierop afgestemd. Je benadert de klanten actief, informeert en adviseert de klant met zakelijke argumenten, signaleert wensen van klanten en rapporteert deze signalen aan de filiaalmanager. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor een verzorgde presentatie van de showroom en verricht je administratieve handelingen met betrekking tot de verkoop.

Jouw profiel:
Je beschikt over commerciële ervaring op MBO-niveau en hebt ervaring in de verkoop van keukens. Je hebt affiniteit met computers om voorstellen aan klanten uit te kunnen werken. Je kunt adviseren en inmeten. Je bent in staat om zelfstandig te werken en initiatief te ontplooien om de keukenafdeling verder te ontwikkelen. Je bent klantvriendelijk, enthousiast, collegiaal, resultaatgericht en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

De werktijden:
Het gaat om een functie die zowel fulltime als parttime ingevuld kan worden via een wisselend rooster, waarbij beschikbaarheid tijdens koopzondagen en avonden van belang is.

Locatie:
Capelle aan den IJssel

Wat bieden wij jou:
Goede arbeidsvoorwaarden en een collegiale werkomgeving binnen een no nonsense cultuur.Medewerk(st)er Verkoop Receptie

Wij zoeken een enthousiaste collega die het een uitdaging vindt om ons mee te helpen met het verder professionaliseren van de receptie in onze showroom. Voor jou als medewerk(st)er receptie staat de klant altijd centraal en is je werkwijze hierop afgestemd. Je biedt de klanten ondersteuning bij hun vragen, zorgt voor de verkoop van woonaccessoires en de administratieve afwikkeling van verkooporders. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de handelingen aan de kassa. Je neemt de binnenkomende telefoongesprekken aan, signaleert wensen van klanten en rapporteert deze signalen aan de filiaalmanager. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor een verzorgde presentatie van de showroom.

Jouw profiel:
Je hebt interesse in de meubelbranche en kunt goed (hoofd)rekenen. Je hebt affiniteit met computers, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent klantvriendelijk, enthousiast, collegiaal en resultaatgericht.

De werktijden:
Het gaat om een functie die zowel fulltime als parttime ingevuld kan worden via een wisselend rooster, waarbij beschikbaarheid tijdens koopzondagen en avonden van belang is. 

Locatie:
Capelle aan den IJssel

Wat bieden wij jou:
Goede arbeidsvoorwaarden en een collegiale werkomgeving binnen een no nonsense cultuur.Gastvrouw Verkoop

Ter versterking van ons verkoopteam zijn wij op zoek naar een enthousiaste gastvrouw, die het visitekaartje van ons bedrijf kan zijn. Voor jou als gastvrouw staat de klant altijd centraal en is je gehele werkwijze hierop afgestemd. Je ontvangt de klanten gastvrij, informeert naar de wensen en leidt de klant rond in de showroom. Je beantwoordt binnenkomende telefoongesprekken, signaleert wensen van klanten en rapporteert deze signalen aan de filiaalmanager. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor een verzorgde presentatie van de showroom en verricht je administratieve handelingen met betrekking tot de verkoop.

Jouw profiel:
Je beschikt over commerciële ervaring op MBO-niveau. Je hebt affiniteit met computers, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent klantvriendelijk, enthousiast, collegiaal en resultaatgericht.

De werktijden:
Het gaat om een functie die zowel fulltime als parttime ingevuld kan worden via een wisselend rooster, waarbij beschikbaarheid tijdens koopzondagen en avonden van belang is. 

Locatie:
Capelle aan den IJssel

Wat bieden wij jou:
Goede arbeidsvoorwaarden en een collegiale werkomgeving binnen een no nonsense cultuur. Styliste

Ter versterking van het verkoopteam zijn wij op zoek naar een enthousiaste styliste die creatief is en gevoel heeft voor interieur- en fotostyling. Ben jij die creatieve duizendpoot die gevoel heeft voor kleur en styling dan is deze baan wellicht iets voor jou.

Jouw profiel:
Je beschikt over commerciële ervaring op MBO-niveau. Je hebt gevoel voor kleuren en bent klantgericht, flexibel, enthousiast, creatief en inspirerend. Daarnaast moet je goed zelfstandig kunnen werken. Ervaring in een soortgelijke functie is een pre.

De werktijden:
De functie betreft een parttime functie.

Locatie:
Capelle aan den IJssel

Wat bieden wij jou:
Goede arbeidsvoorwaarden en een collegiale werkomgeving binnen een no nonsense cultuur.Interieurverzorg(st)er

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste interieurverzorger voor onze showroom en kantoren. Ben jij bereid vroeg te beginnen, hou je van aanpakken en ga je altijd voor het 'schoonste resultaat'? Gan is deze functie wellicht iets voor jou.

Jouw profiel:
Je bent flexibel,  in staat zelfstandig te werken, resultaatgericht en houd van schoonmaken.

De werktijden:
De functie is zowel fulltime als parttime.

Locatie:
Capelle aan den IJssel.

Wat bieden wij jou:
Goede arbeidsvoorwaarden en een collegiale werkomgeving binnen een no nonsense cultuur.Chauffeur (rijbewijs C) (m/v)

Wij zoeken een enthousiaste collega voor de logistieke afdeling. Voor jou als chauffeur staat de klant altijd centraal en is je gehele werkwijze hierop afgestemd. Je bezorgt dagelijks samen met een bijrijder de producten uit ons assortiment bij de klant en zorgt voor een goede afwikkeling hiervan. Je signaleert wensen van klanten en rapporteert deze aan de logistiek manager. 


Jouw profiel:
Je hebt interesse in de woninginrichting en bent in het bezit van een groot rijbewijs (C). Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden en bent klantvriendelijk, enthousiast, collegiaal en resultaatgericht.

De werktijden:
Het gaat om een functie voor 31.00-37.00 uur per week van maandag tot en met vrijdag. De werkdag begint om 06.45 uur.

Locatie:
Capelle aan den IJssel

Wat bieden wij jou:
Goede arbeidsvoorwaarden en een collegiale werkomgeving binnen een no nonsense cultuur.Magazijnmedewerker

Ter versterking van ons logistieke team zijn wij op zoek naar een enthousiaste magazijnmedewerker. Binnen de functie ben je in teamverband verantwoordelijk voor alle werkzaamheden betreffende de ontvangst van goederen, het opslaan van goederen, de uitgifte van goederen, het laden van de vrachtwagens incl. de daarbij behorende administratieve procedures en het helpen van klanten die meubels af komen halen. Daarnaast ben je met het team verantwoordelijk voor een gestructureerd en ordelijk magazijn.

Jouw profiel:
Je bent in staat om zelfstandig taken uit te voeren, zodat onze producten op de juiste wijze in het magazijn worden opgeslagen of in een van de vrachtwagens worden geladen. Je bent in staat om de handen uit de mouwen te steken, werkt netjes en hebt een oplossende denkwijze. Affiniteit met computers is een pre.

De werktijden:
De functie is fulltime (37 uur per week), waarbij beschikbaarheid tijdens koopzondagen en -avonden van belang is.

Locatie:
Capelle aan den IJssel

Wat bieden wij jou:
Goede arbeidsvoorwaarden en een collegiale werkomgeving binnen een no nonsense cultuur.Hulpkracht Magazijn


Zoek jij een leuke baan voor de vrijdagmiddag en het weekend? In dat geval kunnen we je goed gebruiken als hulpkracht in ons magazijn en heb jij een leuke bijverdienste. Binnen de functie ben je in teamverband verantwoordelijk voor alle werkzaamheden betreffende de ontvangst van goederen, het opslaan van goederen, de uitgifte van goederen en het helpen van klanten die meubels af komen halen.

Jouw profiel:
Je hebt interesse in de woninginrichting. Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden en bent klantvriendelijk, enthousiast, collegiaal en resultaatgericht.

De werktijden:
Vrijdagmiddag, zaterdag en/of zondag.

Locatie:
Capelle aan den IJssel

Wat bieden wij jou:
Goede arbeidsvoorwaarden en een collegiale werkomgeving binnen een no nonsense cultuur.Medewerk(st)er Inkoop

Wij zoeken een administratieve duizendpoot ter ondersteuning van onze afdeling inkoop. Voor jou als medewerker van de afdeling inkoop staat de informatievoorziening centraal en is je gehele werkwijze hierop afgestemd. Je verwerkt de nieuwe producten in het assortiment administratief, volgt en optimaliseert het inkoopproces en voorziet klanten en collega’s van informatie m.b.t. de inkoop en levertijden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de publicatie van de artikelen op de webshop. Je rapporteert aan de manager Inkoop & Aftersales.

Jouw profiel:
Je hebt interesse in de woninginrichting en je opleiding is minimaal op MBO-niveau. Je bent accuraat, stressbestendig en kunt zelfstandig werken. Je kunt goed communiceren, bent flexibel, hebt affiniteit met computers en leert snel nieuwe vaardigheden. Je vindt het belangrijk dat alle informatie juist is en op de juiste plek terecht komt. Je hebt affiniteit met het onderhouden van een webshop. Goede kennis van Word en Excell is een pre.

De werktijden:
Het gaat om een parttime (minimaal 2 dagen per week) of fulltime functie (37 uur per week). De werktijden zijn van 8.00–16.30 uur.

Locatie:
Capelle aan den IJssel

Wat bieden wij jou:
Goede arbeidsvoorwaarden en een collegiale werkomgeving binnen een no nonsense cultuur. Medewerk(st)er Aftersales

Wij zoeken een administratieve duizendpoot ter ondersteuning van onze afdeling aftersales. Voor jou als medewerker van de afdeling aftersales staat de klant centraal en is je gehele werkwijze hierop afgestemd. Je bent in staat klanten zelfstandig telefonisch te woord staan bij vragen of eventuele klachten over producten, die na de verkoop zijn ontstaan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de daaruit voortvloeiende administratieve afhandeling en planning van de servicemonteurs. Verder lever je een actieve bijdrage aan klachtenpreventie, door onder andere het vroegtijdig signaleren van probleemsituaties. Je rapporteert aan de manager Inkoop&Aftersales. 

Jouw profiel:
Je hebt interesse in de woninginrichting, je kunt Engels spreken en schrijven en je opleiding is minimaal op MBO-niveau. Je bent accuraat, stressbestendig en kunt zelfstandig werken. Je kunt goed communiceren, bent flexibel, hebt affiniteit met computers en leert snel nieuwe vaardigheden. Je vindt het belangrijk de klant tevreden te stellen en te voorzien van correcte informatie.

De werktijden:
Het gaat om een parttime (minimaal 2 dagen per week) of fulltime functie (37 uur per week). De werktijden zijn van 8.00–16.30 uur.

Locatie:
Capelle aan den IJssel

Wat bieden wij jou:
Goede arbeidsvoorwaarden en een collegiale werkomgeving binnen een no nonsense cultuur.Medewerk(st)er Social Media

Is Social Media waar jij in uitblinkt? Adem jij Facebook, Google+, LinkedIn en Twitter? Ben jij creatief? Dan ben jij diegene waar wij naar op zoek zijn! 

Jouw profiel:
Je hebt interesse in de woninginrichting en Social Media. Je bent creatief, resultaatgericht, in staat zelfstandig te werken en kunt out of the box denken. Je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal en bent klantgericht. 

De werktijden:
Het gaat om een parttime (minimaal 2 dagen per week) of fulltime functie (37 uur per week). De werktijden zijn van 8.00–16.30 uur.

Locatie:
Capelle aan den IJssel

Wat bieden wij jou:
Goede arbeidsvoorwaarden en een collegiale werkomgeving binnen een no nonsense cultuur. Manager Financiële Administratie

Wij zoeken een administratieve duizendpoot ter ondersteuning van onze financiële afdeling. Je bent verantwoordelijk voor de boekhouding van ons bedrijf; je bewaakt het overzicht en geeft leiding aan de afdeling. Daarnaast verricht je overige boekhoudkundige werkzaamheden zoals: het voeren van de gehele financiële administratie, het boeken van de bank, kas en inkoopfacturen met daarbij de controle op juistheid/volledigheid, het verzorgen van de diverse aangiftes, het samenstellen van de tussentijdse- en jaarrapportage en alle overige voorkomende administratieve werkzaamheden.

Jouw profiel:
Je hebt een opleiding op HBO-niveau richting financiële administratie. Je beschikt over ruime ervaring in het voeren van een boekhouding in de breedste zin van het woord. Je hebt goede kennis van diverse software programma’s (MS Office, Exact of een vergelijkbaar boekhoudkundig pakket). Je bent accuraat, hebt cijfermatig inzicht en je bent analytisch. Je kunt goed communiceren, hebt verantwoordelijkheidsgevoel en een flexibele instelling.

De werktijden:
Het gaat om een parttime functie van 23 tot 32 uur per week. De werktijden zijn van 8.00–16.30 uur.

Locatie:
Capelle aan den IJssel

Wat bieden wij jou:
Goede arbeidsvoorwaarden en een collegiale werkomgeving binnen een no nonsense cultuur. Medewerk(st)er Financiële Administratie

Wij zoeken een administratieve duizendpoot ter ondersteuning van onze financiële afdeling . Je bent medeverantwoordelijk voor de boekhouding van ons bedrijf en bewaakt het overzicht. Daarnaast verricht je overige boekhoudkundige werkzaamheden zoals: het inboeken van binnenkomende facturen, het verzorgen van de uitgaande facturen, het boeken van de kas, het voeren van de grootboek administratie, het verzorgen van de crediteurenbetalingen en het onderhouden van contacten met crediteuren.

Jouw profiel:
Je hebt een opleiding op MBO-niveau richting financiële administratie. Je beschikt over ruime ervaring in het voeren van een boekhouding in de breedste zin van het woord. Je hebt goede kennis van diverse software programma’s (MS Office, Exact of een vergelijkbaar boekhoudkundig pakket). Je bent accuraat, hebt cijfermatig inzicht en je bent analytisch.  Je kunt goed communiceren, hebt verantwoordelijkheidsgevoel en een flexibele instelling.

De werktijden:
Het gaat om een parttime functie van 23 tot 32 uur per week. De werktijden zijn van 8.00–16.30 uur.

Locatie:
Capelle aan den IJssel

Wat bieden wij jou:
Goede arbeidsvoorwaarden en een collegiale werkomgeving binnen een no nonsense cultuur.