De ZuiderSter gaat online en trakteert!

Groot nieuws van de ZuiderSter. Na de lastige en vervelende periode die we de afgelopen maanden doormaakten, hebben we achter de schermen hard gewerkt aan de toekomst. En daarin staat een grote verandering voor de deur.

We gaan namelijk verder als webshop!

Van fysieke- naar online winkel

De ZuiderSter is al meer dan 80 jaar een familiebedrijf. In die tijd hebben wij altijd fysieke winkels gehad. 
Met al onze kennis en ervaring in onze achterzak, gaan we als online winkel verder. 
De nieuwe webshop is officieel van start gegaan. Je kunt daar 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht voor de mooiste meubelen. En je zult merken dat we nog steeds een uitgebreid assortiment tegen hele gunstige prijzen hebben. Wat daarbij niet verandert: bijna alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar!

We zijn op dit moment nog hard aan het werk om de webshop verder te vullen. Je zult merken dat er wekelijks nieuwe producten online komen. Kom dus zeker later nog eens een kijkje nemen. 
Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste producten? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief. Hiervoor hoef je alleen je e-mailadres in te vullen op het formulier onderaan deze pagina. 

Nu lijkt een webshop misschien stukken onpersoonlijker. Je kunt dan immers niet even naar een medewerker toe lopen. Je zult in praktijk toch merken, dat online winkelen niet ten koste van onze goede service en persoonlijke benadering gaat.
Onze deskundige medewerkers zijn zeven dagen per week gemakkelijk bereikbaar. En je kunt zelf kiezen wanneer en hoe je contact met ons opneemt. Je kunt ons natuurlijk bellen en mailen. En daarnaast je kunt via sociale media contact met ons opnemen.

Vanaf 1 juni hebben wij geen fysieke winkel meer. Wij zullen ons alleen gaan richten op de online verkoop. 

Een speciale openingsactie

De opening van de webshop is een feestje waard. En daarom willen wij graag trakteren. Je krijgt 10% korting op alle bestellingen die je online plaatst. En bestel je online voor € 100,= of meer? Dan krijg je er een appeltaart van Dudok bij! De beroemdste appeltaart van Rotterdam en ver daarbuiten! Op ambachtelijke wijze bereide taart met verse appels, rozijnen en kaneel, afgedekt met een heerlijke kruimel laag.

Om de korting te gebruiken, voer je op de betaalpagina de kortingscode webshop2019 in. Voor de appeltaart hoef je niets te doen.

Jouw mening telt

We willen er graag voor zorgen dat je over onze webshop net zo tevreden bent, zoals u van ons gewend bent. En daarom zijn we altijd geïnteresseerd in jouw meningen en ervaringen.

Je kunt onze webshop en onze service heel gemakkelijk beoordelen via Trustpilot. Via deze onafhankelijke website geef je heel gemakkelijk en snel aan wat je van je bezoek aan onze webshop vond. En die beoordelingen kunnen anderen dan ook weer zien en lezen. 

Wil je nu alvast je beoordeling geven? Of wil je kijken wat andere klanten over onze service zeggen? Klik dan hier. Of klik bovenaan de pagina op het Trust Pilot-logo.

Zoals je ziet, gaat er best iets veranderen. Maar wat hetzelfde blijft is het volledige aanbod, de gunstige prijzen, de snelle levertijd en de goede service. Eigenlijk krijg je dus nog steeds de ZuiderSter-ervaring die je van ons gewend bent, maar dan op een andere plaats.

Namens het hele team wens ik je veel winkelplezier.

Met vriendelijke groet,

René de Blok
Directeur de ZuiderSter